TOIMITUSEHDOT

VERKKOKAUPPA

Verkkokauppaa ylläpidetään toiminimellä Hemgjord Suvisaara Holmström 3128600-5. Myymme tuotteitamme täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille tällä hetkellä vain Suomeen. Kaikkien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Pidätämme oikeuden hintojen ja toimitusehtojen muutoksiin. Asiakkaan on tutustuttava ennen tilausta voimassa oleviin toimitusehtoihimme.

TILAAMINEN

Tuotteet tilataan ostoskorin kautta osoitteessa www.hemgjord.fi

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihimme. Tehdessään tilauksen, asiakkaan tilaustiedot lisätään asiakasrekisteriimme. Lue lisää tästä rekisteriselosteestamme.

TILAUS- JA MAKSUVAHVISTUS

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Tilausvahvistuksessa ilmoitetaan tilauksen hinta veroerittelyineen, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. 

MAKSUTAVAT

Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan aina tilauksen yhteydessä. Hemgjord Suvisaara Holmströmin verkkokaupan maksupalveluntarjoajana ja maksun välittäjänä toimii Checkout Finland.

CHECKOUT FINLAND Käytössäsi ovat kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa ostoksesi Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, joka välittää maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksusi turvallisesti.

Voit tutustua tarkemmin maksupalveluntarjoajan ja maksun välittäjän ehtoihin osoitteessa https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot .


TOIMITUSKULUT JA TOIMITUSTAPA

Toimituskulut sisältävät pakkaus- ja postituskulut, jotka ilmoitetaan aina tilauksen teon yhteydessä. Toimitamme tilauksenne pakettina Postin automaattipakettipalvelun (Smartpost) kautta lähimpään Postin toimipisteeseen/pakettiautomaattiin. Nouto Turun toimistolta sovittava erikseen asiakaspalvelun kautta.

Pieni postipaketti 4,90 € (esimerkiksi korvakoruille)

Postipaketti postiautomaattiin 9,90 €

 

TOIMITUSAIKA

Lähetämme kaikki tilaukset tilausjärjestyksessä. Useimmiten toimitusaikamme on 3-7 vrk. Poikkeavista toimitusajoista ilmoitetaan verkkokaupassa. Mikäli toimituksella on kiire, otathan etukäteen yhteyttä sähköpostitse asiakaspalveluun.

VAIHTO- JA PALAUTUSEHDOT

Virheettömällä ja käyttämättömällä tuotteella on 14 vuorokauden palautusoikeus. Asiakas vastaa itse palautuksen kaikista kustannuksista. Ennen tilauksen palauttamista on otettava yhteyttä asiakaspalveluun. Palautusoikeus ei koske valmiita käsintehtyjä tai tilaustyönä tehtyjä tuotteita eikä jälleenmyyntiin kelpaamattomia tuotteita.

ONGELMATILANTEET

Jos tuote on viallinen tai vaurioitunut kuljetuksessa, ota meihin yhteyttä sähköpostilla, niin sovimme asiasta tapauskohtaisesti. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä lähetyksen vastaanottamisesta.